El nou disseny del logo de l’AFA pot ser teu!

Busquem un nou disseny pel logo de l’AFA. Hi participes?

Des de l’AFA volem renovar la imatge del logotip que ens identifica, i volem que siguin el mateixos membres, alumnes i familiars, els que participin en el seu disseny. Per això convoquem un concurs al qual poden participar tots els alumnes i familiars (mares, pares i tutors/es legals) de les Escolàpies el Masnou.

Què he de fer?

  1. Pensa en alguna imatge o dibuix que pugui ser representatiu de l’AFA, alguna cosa que ens defineixi.
  2. Dibuixa-ho a mà en un paper i fes-li una bona foto, on es vegin bé tots el detalls. També pots utilitzar eines informàtiques per fer el teu disseny. L’única limitació és la teva imaginació.
  3. Ajusta la fotografia o el dibuix digital als requisits establerts a les bases: format d’imatge JPG, PNG o TIFF de com a màxim 1 MB.
  4. Omple el formulari d’aquesta pàgina amb les teves dades i adjunta-hi la imatge final.

I si el meu disseny és l’escollit?

Entre tots els dissenys participants el jurat seleccionarà els 5 finalistes. Durant la jornada de la Festa de Final de Curs, que tindrà lloc el dissabte 18 de juny, tots els alumnes i familiars presents a la festa podran votar d’entre els cinc finalistes el disseny que més els agradi.

Els tres dissenys més votats tindran premi:

  • Primer Premi: nou logotip de l’AFA + xec-regal ABACUS per valor de 100€.
  • Segon Premi: xec-regal ABACUS per valor de 50€.
  • Tercer Premi: xec-regal ABACUS per valor de 25€.

Quan sabrem el resultat de la votació popular?

El mateix dia de la Festa de Final de Curs, una comissió realitzarà el recompte dels vots i el resultat es donarà a conèixer durant el sopar de comiat de la Festa.

Fins quan tinc temps de participar?

Tens temps de presentar la teva proposta fins el 31 de maig a les 23:59. A partir d’aquesta data el formulari de participació quedarà tancat.

Formulari de participació