Contacta’ns!

Tens alguna consulta a fer-nos? Vols informació sobre alguna cosa relacionada amb l’AMPA, l’escola o el seu entorn? Tens alguna queixa?

Sigui el que sigui, et convidem a fer-nos-ho saber. Posa’t en contacte amb nosaltres i et respondrem tan aviat com ens sigui possible.

    A l’AMPA Escolàpies el Masnou, amb CIF G-58941402 recollim les vostres dades de contacte per poder donar resposta a les consultes o sol·licituds efectuades mitjançant el nostre formulari web. Aquestes dades seran conservades durant tot el temps que continueu formant part de l’AMPA o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les vostres dades no seran cedides a tercers. En aquest sentit, consentiu expressament i autoritzeu de manera voluntària que totes les vostres dades siguin tractades per l’AMPA Escolàpies el Masnou per donar compliment a la finalitat indicada anteriorment.

    Consento expressament i autoritzo el tractament de les meves dades personals per part de l’AMPA Escolàpies el Masnou.

    Donant compliment al Reglament Europeu 2016/679 de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques respecte al tractament de les vostres dades, us informem que podeu accedir a la consulta de les vostres dades així com exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament i portabilitat mitjançant un escrit adreçat a: carrer Jaume I, 3, 08320 El Masnou o a l’adreça de correu electrònic lopd@afaescolapieselmasnou.org