You are currently viewing La colla “A ContraCop” acompanya la Holly per Santa Eulàlia

La colla “A ContraCop” acompanya la Holly per Santa Eulàlia

Un any més, la Colla de Geganters del Masnou ha convidat totes les escoles del poble, els seus gegants i capgrossos, i els tabals que els acompanyen per celebrar Santa Eulàlia.

I un any més, la nostra escola, representada per la gegantona Holly i el capgròs Doraemon, que anaven molt ben acompanyats per la nostra colla de timbals A ContraCop, ha acudit puntual a la cita amb la resta d’escoles el diumenge 16 de febrer.

Aquest any els amfitrions han preparat una jornada festiva per a tothom, petits i grans, a les pistes de Pau Casals, un espai obert i ampli on té cabuda molta gent.

La festa es va iniciar a les 10.00 h del matí amb la plantada dels gegants i gegantons de les diferents colles. I tot seguit es van iniciar els tallers i les activitats infantils que ens tenien preparats. A continuació es va donar pas a la xocolatada popular, que ens va omplir d’energia per poder iniciar la part de la festa següent: l’exhibició i la cercavila.

A l’exhibició, que es va dur a terme a la pista gran de Pau Casals, la nostra colla de timbals va representar diversos temes del seu repertori, formant un rotllana, mentre la gegantona Holly i en Doraemon dansaven al seu voltant sota l’atenta mirada de tot el públic que omplia les pistes.

Quan totes les escoles van finalitzar la seva exhibició es va iniciar la cercavila, que va transcórrer pel carrer Pau Casals i el passeig Roman Fabra per acabar a la plaça Marcel·lina Monteys (plaça dels Cavallets) on va tenir lloc un darrer ball conjunt, amb tots els gegants i capgrossos participants, acompanyats per totes les colles de timbals tocant juntes.

Un any més, la festa se’ns va fer curta i tots els qui vam participar-hi vam quedar-nos amb ganes de més.

Haurem d’esperar a la propera!

Please follow and like us:

Deixa un comentari