You are currently viewing Per Santa Eulàlia recorrem el Masnou

Per Santa Eulàlia recorrem el Masnou

Els gegantons d’Escolàpies, acompanyants per la nostra colla de timbals A ContraCop, recorren els carrers centrals del Masnou. La Colla Gegantera del Masnou celebra el 80è aniversari inaugurant la plaça del Nou Centre.

Com cada any per Santa Eulàlia, la Colla Gegantera del Masnou organitza una cercavila pel nostre poble a la qual convida escoles i entitats geganteres de poblacions veïnes. Aquest any, però, la trobada tenia un aire de celebració especial. I és que enguany la Colla Gegantera del Masnou compleix 80 anys! I quina millor manera de celebrar-ho que amb un pastís gegant per a tot el poble.

La plantada va tenir lloc a la plaça de la cruïlla Mare de Déu de Núria amb Joan Miró i d’allà vam recórrer el poble en direcció cap a la Plaça Nova de les Dones del Tèxtil, l’antic espai ocupat per la Dogi i que ara s’ha transformat en l’Illa Centre, un espai obert que s’inaugurava oficialment en aquesta jornada.

La plaça era plena de masnovins i masnovines que volien gaudir de la festa en un solejat matí de diumenge. En arribar a la plaça, com mana la tradició, cada colla disposava d’una estona per fer ballar els seus gegants i capgrossos. Després d’uns minuts d’espera va arribar el torn dels nostres gegantos i capgroços que, acompanyats pels timbalers d’A ContraCop, van ballar per a tothom al ritme que marcaven els nostres tabals.

En acabar totes les intervencions es va fer una gran rotllana a la plaça, que es va omplir amb els gegants i capgrossos de totes les colles per ballar el darrer ball al ritme que interpretaven tots els timbalers junts.

Finalment, van tallar el pastís gegant i el van repartir entre tots els assistents. Un final de festa molt dolç!

Please follow and like us:

Deixa un comentari