Data: 14 de gener de 2019

Assistents: Sergi, Robert, Pilar, Conxi, Gemma, Gisela, Sònia i Victor

S’excusen: Encarni, Imma, Meri, Vita, Olga i Pepi

 1. Lectura i aprovació de l’acta anterior. S’aprova
 2. Home to home. Un dels dies de l’estada a Anglaterra és no lectiu per a un grup dels alumnes que hi van. Direcció informa que es programaran activitats per als alumnes i que es demanarà més informació a l’empresa.
 3. Dates de les xerrades de batxillerat: pendent de confirmar
 4. Portes obertes: 9 de febrer. Direcció informa que aquest any es plantegen diferent i no cal que l’AMPA hi sigui present.
 5. Eucaristia familiar de Santa Paula: 23 de febrer. Cal organitzar l’ofrena, contactarem amb Pastoral.
 6. Festa final de curs: en principi, el 15 de juny. Cal confirmar-ho amb el nou mossèn.
 7. Interescolàpies de bàsquet: 25 de maig. Cal crear comissió. Tasques: trobar proveïdors, pares que vulguin fer d’àrbitres; buscar detalls per repartir entre participants; gestionar el bar. S’estima que hi participen uns 400 alumnes i hi assisteixen unes 1000 persones. La part esportiva la gestionarà l’escola. Ja s’ha demanat al Ricky Rubio col·laboració (aporta samarretes i pilotes signades i un vídeo). Sobretot, és de 14 h a 15 h que l’Ampa és quan ha d’organitzar alguna activitat (aturada per dinar). Es proposa que apareguin els timbalers i geganters de l’escola per donar espectacle. El pressupost assignat a aquesta partida és de 130€.
 8. Comentaris famílies: menú de l’escola, hi ha famílies que diuen que falta producte fresc. L’escola mirarà de publicar més informació sobre les recomanacions que se segueixen.
 9. Valoració Marató: cal posar més llum. Es proposa posar el tió a la zona d’escales (més amagat) i la taula solidària on hi havia el tió per donar-li més llum. Es proposa limitar la taula solidària perquè s’han rebut joguines brutes i s’intentarà en el comunicat de l’any vinent indicar que les joguines han d’estar en bon estat i només s’acceptarà jocs de taula, llibres i peluixos. Es proposa fer un cartell roll up que informi de l’activitat solidària, on quedin ben identificades les activitats que són per la MARATÓ de les que són per al viatge fi de curs de l’ESO, així com la donació mínima, 2 euros. Es proposa que la lona blava que ens va deixar l’escola per la carrossa sigui el sostre de la carpa. Es proposa portar les lones de la carpa a un taller d’arranjaments perquè ens posin vetes a cada lona i oblidar el sistema velcro.  També s’hauria de començar a guardar capses per fer regals d’atrezzo. La comissió de la Marató, en la mesura el possible, hauria d’intentar preparar/organitzar les coses amb una mica més de temps. Es comenta la possibilitat de proposar a direcció que els alumnes de 4t ESO puguin organitzar més activitats per al viatge de fi de curs, recolzats/supervisats pels pares voluntaris.
 10. Relació amb AFAs del Masnou: el proper 9 de febrer es farà la segona xerrada conjunta, sobre els bloquejos emocionals en l’aprenentatge (d’11 h a 13 h a la Biblioteca). En breu es farà difusió pels xats per recordar data, hora i lloc. També s’informa que la Marinada ha creat comissió de gènere i es farà reunió properament.  A l’escola Bergantí es farà una xerrada de trastorns alimentaris obert a totes les escoles i es proposa publicitar la xerrada i si escau fer-la també a l’escola.
 11. Valoració carrossa.  Es comenten els incidents que van succeir el mateix dia amb diferents participants. Es comenta un petit ensurt amb una nena petita que es posava sota la carrossa. Es demana que l’any que ve els dels laterals siguin conscients que estan per vigilar aquests fets. S’informa de les despeses de la carrossa i proposa modificar pressupost. La nova participació a la carrossa és de 1600 euros. S’aprova fer el pagament de la factura que presenta el Sergi. A part, es comptabilitzen els diners que han aportat els pares per participar a la sortida de la carrossa. Es proposa cara l’any vinent demanar una participació de 10 euros per adult i 8 per infantil des del primer taller. Es demana fer calendari establint dates concretes i enviar-ho a les famílies per tal que puguin planificar la participació en els diferents tallers.
 12. S’ha detectat que falta el retorn d’una matriu, per tant, manquen 150 euros d’un talonari. S’ha de repassar de quin es tracta. Mentrestant, l’Ampa assumirà aquests 150 euros. Es retornen 0,40 cèntims per butlleta. Cal obrir l’AMPA per la gent que desitja cobrar la butlleta. Es proposa obrir els dimecres de 17 h a 18 h  fins al març. Cal demanar col·laboració a la resta de l’AMPA  per cobrir els dies establerts.
 13. La propera sortida serà per Sta. Eulàlia el 17 de febrer i l’escola protagonista serà la Marinada. No es farà botifarrada. Hi haurà un speaker i diferents activitats.
 14. Carnestoltes: es preveu pel 3 de març. Haurem de proposar per Educamos si algú s’hi vol apuntar a la comparsa. I si n’hi ha es crearà comissió carnaval.
 15. Rebuts Ampa. L’escola ens ha de passar el llistat de famílies per passar els rebuts.

 

Propera reunió: 12 de febrer