Data: dilluns  3 de juny de 2019

Assistents: Sergi Serrano, Conxi Mata, Sònia Martínez, Gemma Mensa, Maria Pilar Andiñach, Gisela Andiñach, Olga Pelayo i Victor López.

S’excusen: Encarni Gonzalez, Inma Trillo, Vitaliia Tolkachova, Meri Carmona, Pepi Domingo Robert Sisteré

Desenvolupament de la reunió

1. Festa de fi de curs: S’han demanat 50 taules i 500 cadires a l’Ajuntament, cal demanar permís per posar música fins a les 00 h. Cal comprar estovalles, coberts, gots, plats i tovallons per a les taules. S’ha de decorar l’escenari amb teles fluor. Es demanarà pressupost per fer safates d’embotit, pa i tomàquet. Pendent de trobar neveres per a les begudes. S’ha demanat pressupost a Servifruit perquè ens serveixi fruita tallada. Preu de venda: 1 euro (la diferència serà l’aportació solidària).

Els voluntaris que organitzaran tallers seran els de 3r ESO. Contactem amb Pastoral per indicar que els tallers hauran de ser de temàtica hawaiana. Es proposa fer un tobogan inflable d’aigua però Direcció indica que es valorarà per a l’any que ve. S’aprova comprar “pai pai” (vanos hawaians) amb marca de l’escola per repartir sobretot als assistents de teatre ja que en aquella sala fa força calor. Es proposa concurs de JUST DANCE quan sigui la nit. Caldrà connexió a internet per connectar amb Youtube i seguir el ball.

Al bar hi haurà 3 monitors (cobraran 60€ de 16.30h a 24h) per atendre’l, carregar neveres i ajudar amb taules i cadires que s’hagi de muntar i desmuntar. Al pati vermell hi haurà 3 inflables i l’escalèxtric (pendent DISMA). Hi haurà decoració photocall i fotògraf contractat.

Durant la tarda es vendran números per a la rifa. Es rifarà el que teníem per a interescolàpies. Es compraran 6 inflables per decorar la festa que també se sortejaran, així com les xuxes del tió. Es repartiran als participants de les extraescolars els cereals i les cremes solars.

A les 20.30h finalitzen les extraescolars. Es comença a muntar el pati amb taules i cadires. Es proposa organitzar per classes les taules. Es demanarà per enllaços 2 voluntaris de cada classe per ajudar a organitzar. A les 21h començarà el sopar. Tindrem servei de DJ de 21 a 23.30h. A les 22h segons convingui es farà la QUINA/BINGO solidari. Un cop finalitzi bingo farem concurs just dance. Premis: medalles de xocolata pels que més aplaudiments hagin rebut.

Caldrà decorar l’escenari. Potser  la Núria Franquet ens pot deixar decoració. Pendent.

2. Extraescolar d’anglès. Direcció té pendent seguir estudiant el tema amb les acadèmies. Sortirà el programa d’extraescolars sense aquesta oferta. Al setembre si és que tenen alguna oferta s’oferirà a les famílies l’opció.

3. Rebuts. Es demana reunió amb el departament de Compatibilitat/Administració de l’escola.

4. Diners per als de 4t d’ESO. Direcció informa que els diners van destinats a un sopar o dinar durant l’estada.

5. Proposta d’inversió. L’escola proposa dignificar l’àrea de música a primària. Ens informa que estan interessats en adquirir diferents instruments. I ens enviaran pressupost amb proposta d’inversió.

6. Quota prorratejada. Direcció proposa aquest any vinent només prorratejar una quota de les dues. Això suposarà increment de 14€ mensuals. S’acorda que aquest any es prorrategi una quota i l’any vinent, la segona, si escau.

7. Assemblea. Es farà convocatòria d’assemblea per al dilluns 17 de juny.

Propera reunió: dilluns 17 de juny, després de l’assemblea general.