DATA: 15 d’octubre de 2018

ASSISTENTS: Sergi Serrano, Pepi Domingo, Conxi Mata, Gemma Mensa, Robert Sisteré, Sonia Martinez, Olga Pelayo i Gisela Andiñach

S’EXCUSEN: Inma Trillo, Vita Tolkachova, Meritxell Carmona, Encarni Gonzalez, Maria Pilar Andiñach

Desenvolupament de la reunió

 1. El director obre la sessió fent la presentació dels objectius i indicadors de l’escola. Ens informa que l’escola aquest any vol ser més participativa, escola verda, es vol parar més atenció a la diversitat a les classes. En relació amb els “cafès amb el director” (trobades mensuals per tractar temes que siguin de preocupació o d’interès per a famílies), s’acorda una reunió amb la comissió pedagògica per parlar-ne. Sobre el treball de la interioritat, es participarà en projectes solidaris, donació de sang i d’aprenentatge i servei al CDA la Sitja. A part, un dels objectius amb marge de millora són les infraestructures i s’invertirà en calefacció; finalment, el que més preocupa és el nivell d’anglès, i s’ha previst dedicar-hi més temps. Recalca que ja hi ha 32 inscripcions a l’estada d’una setmana a Anglaterra. En relació amb els resultats de l’enquesta a les famílies, s’observa que el punt dèbil són les infraestructures, els ordinadors i la Intranet d’Educamos.
 2. Nova membre de l’AMPA: Sònia Martínez, s’incorpora a la comissió pedagògica.
 3. S’aprova l’acta de l’assemblea anterior.
 4. Xerrades per a famílies: les xerrades organitzades amb les altres AFAs seran els dies 10 de novembre, 9 de febrer i 4 de maig. La primera serà a càrrec de Lluis Darriba (Associació Catalana Dislèxia).
 5. Protecció de dades: s’ha enviat a la Direcció el model de protecció de dades que haurien de signar els enllaços i l’escola. El director indica que ja es pot tirar endavant.
 6. Web: d’aquí a 2 setmanes ja estarà en funcionament la nova web.
 7. Loteria:  la loteria ja està en funcionament.
 8. Timbals: excepte petició prèvia, es faran tallers de timbals per acompanyar les sortides dels gegants i capgrossos, no extraescolar; és un taller de 2 classes d’1 hora, 2 setmanes abans de la sortida, amb pagament previ.
 9. Olimpíades. Es recorda que aquest dissabte són les olimpiades interescolars. Es demana que capgrossos i timbalers acompanyin a la sortida als alumnes que s’hagin inscrit. La Gisela s’ofereix per coordinar l’activitat.
 10. El 4 de novembre es farà cercavila i es demana que hi hagi una persona que sigui el comunicador oficial d’aquell grup.
 11. Mòbil AMPA. S’acorda la despesa d’un terminal nou per 90 o 100€ i una tarifa a Masmòvil que és força econòmica.
 12. Comentaris pares:
  1. Seguretat: hi ha famílies preocupades per la inseguretat que generen els menors acollits temporalment a l’alberg. Direcció assegura que no passa res davant la porta principal perquè es controla. Es demana que si veiem qualsevol conducta fora de lloc que avisem perquè hi ha alumnes que a partir de 4t de primària ja marxen sols i no es pot permetre que surtin insegurs. Si es considera oportú, es trucarà la policia per fer vigilància durant la sortida de l’escola per evitar possibles conflictes.
  2. Demanen horaris per infantil a Educamos.
 13. Altres: la Gemma demana que consti en acta que sol·licita rebre les actes més aviat per poder fer seguiment dels temes.

 

Propera reunió: 12 de novembre.