DATA: 3 de setembre de 2018

Assistents: Sergi Serrano, Conxi Mata, Meritxell Carmona, Robert Sisteré, Maria Pilar Andiñach Pelayo, Rosa Costa-Jussà, Olga Pelayo i Gisela Andiñach

S’excusen: Inma Trillo, Vita, Gemma Mensa

Desenvolupament de la reunió

 1. S’aprova l’acta de la junta anterior.
 2. Direcció lliura un calendari amb les festes de l’escola:
  • INTERESCOLÀPIES: 25/05/19
  • Festa de fi de curs: 15/06/19
  • Sant Josep de Calassanç el 26/11/18
  • Patge d’infantil el 14/12/18
  • La cadena solidària: 21/12/18

Es programa una reunió de coordinació amb direcció per al dia 5 de setembre, per parlar de: pares delegats, interescolàpies, festa fi de curs… Cal tenir present que el sopar de la parròquia no coincideixi amb la festa de fi de curs i que quan es programi la xocolata solidària no coincideixi amb els berenars de l’ESO.

 1. Inversió a l’escola: s’han adquirit 3 pantalles grans, de les quals 2 han estat aportades per l’AMPA.
 2. Reunions infantil i primària: enviar a enllaços la circular de les reunions perquè la gent no se’n recorda.
 3. Xerrades: s’estan organitzant xerrades amb la resta d’AMPAs del Masnou, perquè l’any anterior van funcionar molt bé; els temes seran: DEA, bullying, intel·ligència emocional, entre d’altres. A més, també es posaran en marxa les “xerrades amb el director” que podríem organitzar a l’escola.
 4. Carrossa: tot i que ja tenim el tema escollit cal acabar de fixar-lo amb l’Ajuntament. Cal pensar en el muntatge i desmuntatge ja que el camió es necessita al dia següent, a les 8 h. Part del pressupost de la carrossa s’ha de destinar al desmuntatge. El muntatge es farà la primera setmana de gener. Atès que le famílies volen col·laborar en la decoració, es demana fer servir materials que es puguin treballar des de l’escola. També haurem de programar el calendari de carrossa perquè siguin dies saltejats. Per últim, cal tenir en compte que la gent no li agrada tant ballar com fer manualitats. Per tant, s’intentarà que els tallers siguin per fer la decoració de la carrossa.
 5. Anglès: alguns pares que demanen que alguna empresa com kids&us s’ocupi de l’extraescolar d’anglès. La responsable d’extraescolars informa que l’escola no externalitza serveis.
 6. Timbalers: cal organitzar reunió per preguntar qui estaria interessat a fer l’activitat com a extraescolar o bé fer tallers abans de les sortides. Només pagarien els adults. Cal preguntar si per al dia 29 de setembre, Ple de Rauxa, volen participar i en aquest cas quan volen fer els tallers.
 7. Material per l’AMPA: Es necessiten 4 cadires noves per la sala AMPA; cal contractar un tarifa barata i un mòbil nou per AMPA; cal posar estanteries per sobre dels armaris perquè està ple de caixes; cal pensar algun tipus de carcassa o tela que amagui el tió, continua estant a l’entrada i és molt visible.
 8. Teles de patge: la Conxi les recollirà per posar-hi el velcro.
 9. Protecció de dades. Tema pendent amb l’escola.

 

Propera reunió: 8 d’octubre.