You are currently viewing Tertúlia amb l’escola: el Pla d’Acció Tutorial

Tertúlia amb l’escola: el Pla d’Acció Tutorial

Benvolgudes famílies,

En la línia de la millora de la comunicació entre l’escola i les famílies encetada el curs passat, des de la Comissió Pedagògica de l’AMPA i l’escola continuem amb el projecte dels dilluns de «Tertúlia amb l’escola»

Es tracta d’un espai de trobada periòdic amb l’equip directiu, en què puguem conversar de manera distesa sobre aspectes de l’escola en els quals les famílies volen aprofundir, amb l’objectiu de generar espais de reflexió, diàleg i intercanvi d’opinions.

La primera tertúlia d’aquest curs tindrà lloc el dilluns 11 de novembre, a les 19 h, i us proposem parlar sobre el Pla d’Acció Tutorial de l’escola, per poder donar una visió de conjunt, des de P3 fins a 4t d’ESO, de totes les accions tutorials i d’educació emocional i en valors que es duen a terme a l’escola.

Per poder organitzar aquesta trobada ens aniria molt bé saber quantes persones assistiran i és per això que us demanem que ens confirmeu l’assistència en el formulari a què accedireu fent clic aquí. També ens ho podeu indicar per correu electrònic o al WhatsApp de l’AMPA.

Esperem que aquesta iniciativa sigui del vostre interès i us animem a participar-hi!

Please follow and like us:

Deixa un comentari