You are currently viewing Viatgem a Teià per Sant Martí

Viatgem a Teià per Sant Martí

Gegants i timbalers viatgen a Teià per participar a la Festa Major de Sant Martí. La colla de timbalers comença a consolidar-se com una realitat.

El passat 4 de novembre es va celebrar a Teià la tradicional trobada de colles geganteres, vingudes d’arreu del nostre territori. Un any més la colla amfitriona va convidar els gegants d’Escolàpies el Masnou que, acompanyats per la colla de timbalers d’Escolàpies, van participar de la festa.

Ben d’hora, a dos quarts de nou del matí, vam trobar-nos totes les colles per esmorzar plegats: torrades amb botifarra, fetes a la brasa, com mana la tradició, per agafar forces.

A les 11 h l’escola Bergantí es va encarregar d’obrir la cercavila, seguida per Escolàpies i la resta de colles. Durant tot el trajecte la colla de timbalers, formada per una dotzena d’adults i una altra d’infants, es va encarregar d’animar el recorregut i fer ballar els nostres gegantons i capgrossos.

El recorregut ens va portar des del punt de trobada habitual, l’Espai Can Llaurador, fins al parc de Can Godó, recorrent el passeig de la Riera.

Un cop al parc totes les colles van fer el seu ball de gegants i, en acabar, un ball final amb totes les colles juntes.

Tot seguit teniu un petit recull d’alguns moments de la festa.

Fins a la propera!

Please follow and like us:

Deixa un comentari